Prima pagină » Bilete de avion la preț dublu. Aeroporturile din România, număr record de pasageri 

Bilete de avion la preț dublu. Aeroporturile din România, număr record de pasageri 

by B. R.
0 comment

Zburăm scump în această vară. Cererea pentru biletele de vacanţă a crescut substanţial, iar oferta este firavă şi foarte costisitoare. Chiar şi aşa, estimările arată că aeroporturile din România vor înregistra anul acesta un număr record de pasageri.  

Dacă în trecut mai aveam speranţa că vom găsi cea mai bună ofertă de zbor la companiile low-cost, în prezent, diferenţele de tarife dintre companiile de linie şi cele cu preţuri mai mici sunt aproape inexistente.  

Doar în ultimul an, cel mai mare operator de zbor low cost din Europa a mărit preţul biletelor cu aproape 90%, iar o altă companie importantă din piaţă are tarife cu 25% mai scumpe. Preţurile mult mai mari sunt influenţate de mai mulţi factori, spun specialiştii. 

Statisticile arată că anul trecut plăteam cu aproximativ 65% mai puţin pe biletul de avion până în Spania, iar dacă alegeam Italia sau Anglia ca destinaţie de vacanţă, zborul ne costa la jumătate. Specialiştii în turism estimează că în următoarea perioadă preţurile biletelor de avion vor stagna. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?