Prima pagină » TRĂDARE! Oameni de încredere ai lui Putin, membri VIP ai grupării Wagner

TRĂDARE! Oameni de încredere ai lui Putin, membri VIP ai grupării Wagner

by B. R.
0 comment

Răsturnare de situație în Rusia. Oamenii de încredere ai lui Putin erau în secret membri VIP ai grupării de mercenari ai Wagner. 30 de înalţi oficiali şi agenți din serviciile secrete ar fi fost înscrişi în grupul paramilitar. Dezvăluirile vin în contextul în care rebeliunea din weekendul trecut este considerată cea mai mare provocare cu care s-a confruntat regimul Putin în ultimii 20 de ani. De mulţi dintre aceşti oficiali militari, printre care şi Serghei Kurovkin, generalul Armaghedon, nu se mai ştie nimic de aproape o săptămână.  

Din documentele preluate de presa internaţională reiese că Serghei Surovikin şi alți 30 de înalți oficiali militari și membrii importanţi ai FSB, fostul KGB, erau, de fapt, membrii VIP al grupării de mercenari Wagner, condusă de Evgheni Prigojin,   Aceştia ar fi avut chiar și un număr personal de înregistrare în gruparea paramilitară, cu toate că mulţi sunt oameni de încredere ai regimului de la Kremlin. 

Poreclit Generalul Armaghedon, Surovkin a condus pentru o perioadă războiul din Ucraina şi chiar a fost decorat de liderul de la Kremlin pentru faptele sale de vitejie.   

Despre Surovkin, ca şi despre Valeri Gherasimov, şeful Statului Major al armatei ruse, nu se știe nimic de sâmbătă, când mercenarii Wagner au încercat să răstoarne conducerea militară de la Moscova. Se presupune că Surovkin ar fi fost arestat şi deţinut într-un centru al FSB, după ce au apărut informaţii că ar fi ştiut de rebeliunea Wagner.  

Kremlinul refuză să comenteze. Ba chiar pare că vrea să uite cât mai repede de revolta mercenarilor pe care i-a plătit ani de zile să lupte pentru Rusia. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?