Prima pagină » BREAKING NEWS – VIDEO Nicolae Ciucă solicită controale la companiile turce care au construit în România

BREAKING NEWS – VIDEO Nicolae Ciucă solicită controale la companiile turce care au construit în România

Premierul Nicolae Ionel Ciucă a solicitat în timpul ședinței de Guvern de miercuri, să fie identificate și verificate toate companiile turce care provin din zona unde s-a produs cutremurul din 6 februarie în Turcia și Siria și care au activat în domeniul construcțiilor din România.

by Maria I.
0 comment
Nicolae Ciucă: Astăzi se aprobă lista cu cele 27 de spitale care vor fi construite sau reabilitate cu fonduri europene

Premierul Nicolae Ionel Ciucă a solicitat în timpul ședinței de Guvern de miercuri, să fie identificate și verificate toate companiile turce care provin din zona unde s-a produs cutremurul din 6 februarie în Turcia și Siria și care au activat în domeniul construcțiilor din România. Ciucă vrea să se asigure dacă aceștia au respectat standardele impuse pentru efectuarea construcțiilor, care, urmează să fie revizuite și înăsprite.

„Am cerut ca, pe baza măsurilor care au fost luate în Turcia și a companiilor care au fost identificate ca executând lucrări de construcții în zona unde s-a produs cutremurul și deja au fost nominalizate, să se verifice dacă au construit în România și în funcție de rezultat să identificăm măsurile care pot fi luate la nivelul fiecărei instituții în parte”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Executivul va lua toate măsurile pentru a ridica nivelul de siguranță al clădirilor construite în România, începând de la materialele de construcții până la verificări amănunțite ale proiectelor care vor trebui să reflecte realitatea din teren.

„Totodată, apreciez că e nevoie ca standardele din domeniul construcțiilor, calitatea materialelor din construcții să fie revizuite, să fie reverificate și să avem certitudinea că prin standardele pe care le impunem în aceste documente vom reuși să avem conștiința că am luat toate măsurile, astfel încât ceea ce e prevăzut în proiectele de construire să fie similare cu ceea ce se realizează în realitate”, încheie Ciucă.

Citește și: VIDEO | Cutremur de 7,8 în Turcia, urmat de 42 de replici și resimțit în țări vecine. Mii de morți în Turcia și Siria

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?