Prima pagină » VIDEO | Alertă de șerpi veninoși, după inundații. Viperele ajung și în orașe

VIDEO | Alertă de șerpi veninoși, după inundații. Viperele ajung și în orașe

by B. R.
0 comment
Este alertă uriașă din cauza șerpilor veninoși în urma inundațiilor puternice. În județele Mehedinți, Caraș-Severin și Argeș, oamenii au sunat disperați la 112 după ce au găsit vipere extrem de periculoase. Reptilele au fost aduse de șuvoaiele de apă chiar pe străzile marilor orașe. Jandarmii au intervenit și le-au prins. 

O viperă cu corn a dat alerta în localitatea Eșelnița din județul Mehedinți. Șarpele veninos dădea târcoale în parcarea unei pensiuni și s-a ascuns sub capota unei mașini când proprietarul a vrut să îl gonească.

Jandarmii au intervenit și au capturat vipera, după care au eliberat-o în sălbăticie.

Un alt apel la 112 a fost dat și din Drobeta Turnu-Severin din cauza unui șarpe. Jandarmii au găsit o altă viperă ascunsă sub capota unei mașini. Reptila a fost prinsă de urgență.

Un alt șarpe de peste un metru a fost găsit la motorul unei mașini din Argeș. Șoferul a sunat îngrozit la 112 când a găsit reptila.

Specialiștii avertizează populația să fie atentă cu șerpii, pentru că este perioada lor de împerechere și pot deveni foarte agresivi.

Viperele, în special cele cu corn, trăiesc în zonele stâncoase, reci și umede, dar pot apărea și în zonele cu puțină apă.

 
 
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?