Prima pagină » Cadavrul fetiței dispărute în tragicul accident de barcă de pe Mureș ar fi fost găsit, după aproape 4 luni

Cadavrul fetiței dispărute în tragicul accident de barcă de pe Mureș ar fi fost găsit, după aproape 4 luni

by B. R.
0 comment
La mai bine de trei luni de la tragedia care a îndoliat trei familii și în urma căreia au murit trei copii și doi adulți pare să se fi așternut în sfârșit liniștea. Și asta pentru că trupul Mariei, fetița de aproape 7 ani care a fost înghițită de ape alături de fratele ei, Robert, tatăl și iubitul mamei sale, ar fi fost descoperit, după ce apele râului Mureș au scăzut. 

După ce apele Mureșului au scăzut, rămășite umane au ieșit la iveala in zona Șeitin, in județul Arad, pe o insula de pe râu. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii profilului genetic, în vederea identificării„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tragedia s-a petrecut pe 1 Mai, când 11 oameni din trei familii înrudite – cinci părinţi şi şase copii – s-au urcat într-o barcă, condusă de un barcagiu băut și fără permis. Cele trei familii din comuna Semlac, cinci părinţi şi şase copii, erau rude şi şi-au petrecut ziua la iarbă verde. Au făcut grătar şi s-au distrat pe malul drept al râului Mureş, din judeţul Arad.

Ar fi vrut să încheie seara la o terasă, pe malul celălalt al apei, din judeţul Timiş, în Portul Periam, unde cântau lăutarii. Pe înserat, s-au urcat într-o barcă din lemn, cu motor, condusă de un bărbat de 33 de ani, decişi să traverseze apele învolburate ale Mureşului. Curenții puternici au răsturnat barcă, iar oamenii au căzut în apa rece ca gheața. Au urmat clipe de coșmar. Un copil de patru ani s-a stins chiar în fața mamei sale. Când a fost scos din apă, era deja în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, micuțul a fost declarat mort.

Drama însă nu avea să se termine prea curând. Patru oameni, un tată şi cei doi copii – Robert de 11 ani şi Maria, de 6 ani – şi tatăl vitreg al copiilor au fost dați dispăruţi. Au fost purtați de ape în locuri diferite, iar pentru găsirea lor a fost nevoie de timp. După cinci zile de la tragedie a fost găsit trupul iubitului femeii care își pierduse copilul de 4 ani. Au mai trecut două zile, iar din apele reci, în apropiere de Igris, a fost scos și tatăl copiilor de 6 și 11 ani. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?