Prima pagină » Calea Floreasca din Capitală, stradă cu sens unic de săptămâna viitoare

Calea Floreasca din Capitală, stradă cu sens unic de săptămâna viitoare

by B. R.
0 comment

Modificări importante în traficul din Bucureşti. De joia viitoare se va circula în sens unic pe două mari artere din nordul Capitalei. Pe Calea Floreasca şi pe strada Radu Beller s-au trasat ultimele marcaje pentru benzile de biciclete şi autobuze. Zeci de locuri de parcare au fost desfiinţate, spre supărarea şoferilor care cred că sensurile unice nu sunt suficiente ca să fluidizeze circulaţia.   

Muncitorii de la Administraţia Străzilor au început ultimele pregătiri pe Calea Floreasca. Au trasat marcajele pentru banda dedicată autobuzelor şi pentru pistele de biciclete, semnalizate cu verde.   

Calea Floreasca şi Radu Beller arată acum diferit. Primăria a desfiinţat multe locuri de parcare, copacii au fost tunşi, ca să aibă loc să treacă autobuzele pe sub ei, marcajele rutiere şi asfaltul au fost refăcute.  

Pe Calea Floreasca, una dintre benzi va fi destinată doar autobuzelor. Pe celelalte două vor circula celelalte, iar noile semne de circulaţie au fost montate deja. Indicatoarele trebuie acoperite până când intră în vigoare sensul unic, dar unele sunt la vedere şi derutează şoferii. 

Strada Radu Beller va avea sens unic spre centrul Bucureştiului, ca să nu mai apară ambuteiaje la orele de vârf. Şoferii se îndoiesc, însă, că aceste schimbări vor fluidiza circulaţia. 

Modificările de pe cele două artere au costat 3 milioane de lei. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?