Prima pagină » Canalizarea de 5 milioane de euro din Tulcea s-a înfundat. Viceprimar: „Sunt mai multe probleme cu noul sistem de canalizare decât erau înainte”

Canalizarea de 5 milioane de euro din Tulcea s-a înfundat. Viceprimar: „Sunt mai multe probleme cu noul sistem de canalizare decât erau înainte”

by B. R.
0 comment

O ploaie de doar câteva minune a transformat orașul Tulcea într-un mare lac din care se vedeau doar blocurile. Mai multe mașini au fost luate de ape, iar pompierii au salvat mai mulți oameni din mașinile blocate în șuvoaie. Apă a intrat inclusiv în zeci de locuințe. Ar putea fi o știre banală, însă în Tulcea a fost inaugurat în zona centrală un sistem de canalizare care a costat 5 milioane de euro, iar viceprimarul Dragoș Simion a spus în direct la Realitatea PLUS – 100% că sunt mult mai multe probleme acum, cu noul sistem, decât erau înainte cu vechea canalizare.

„De anul trecut au început lucrările pentru noul sistem de captare al apelor. Partea centrală a proiectului a fost finalizată. În urma unor ploi… în jur de 40 de litri pe metrul pătrat… Apa depășea în anumite zone în centrul orașului 70 de centimetri. Au fost luate mașini, zone inundate. Au fost cheltuiți în jur de 5 milioane de euro. Se pare că aceste lucrări nu și-au dovedit eficiența. De aici e și revolta oamenilor care își găsescu mașinile inundate în parcările cu plata din centrul orașului. Din punctul meu de vedere, dacă nu reușește să capteze, este prost făcut. Aceeași problemă o avem înainte, aceeași problemă avem și acum, ba chiar mai mare este problema acum pentru că nu se adunau atât de mari cantități de apă”, a declarat viceprimarul Dragoș Simion la emisiunea 100% de pe Realitatea PLUS. 

Viceprimarul spune că a fost ignorat de primar când a semnalat problemele. Mai mult, în urmă cu doi ani i-au fost retrase aproape toate atribuțiile: “Domnul primar mi-a retras atribuțiile în 2021, când mi-a explicat că, dacă mai fac public ce fac, după ce am reabilitat un cartier, că voi fi dat afară”. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?