Prima pagină » Ciolacu cere mobilizare pentru pedepsirea șoferilor drogați și scoaterea păcănelelor din orașe

Ciolacu cere mobilizare pentru pedepsirea șoferilor drogați și scoaterea păcănelelor din orașe

by B. R.
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu a transmis în timpul ședinței de guvern de azi că e nevoie urgentă de o nouă lege care să-i pedepsească exemplar pe șoferii drogați la volan. Ciolacu a insistat din nou pentru eliminarea sălilor de jocuri de noroc din orașe. 

 

”O urgență majoră este în privința legislației privind prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri. Este, evident, nevoie de o nouă legislație antidrog care să răspundă eficient realității dure de azi și să transpună normele și bunele practici europene. Aștept acest proiect din partea colegilor de la Ministerul de Interne, Justiție și Ministerul Sănătății. Ne trebuie tărie și hotărâre ca să umblăm și la cauză, nu doar la efecte și să trecem la destructurarea rețelelor de traficanți!

O prioritate este și legea de organizare și exploatare a jocurilor de noroc, unde avem un scop clar: vrem să eliminăm din orașe păcănelele! Legea a trecut deja de Senat, urmează dezbaterea la Camera Deputaților și interesul nostru este să o vedem adoptată rapid!”, a spus Ciolacu la ședința de guvern de azi.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?