Prima pagină » Circulația a fost reluată în Neamț. În județele Suceava și Botoșani patru tronsoane de drumuri naționale rămân închise

Circulația a fost reluată în Neamț. În județele Suceava și Botoșani patru tronsoane de drumuri naționale rămân închise

by Maria I.
0 comment
Circulația a fost reluată în Neamț. În județele Suceava și Botoșani patru tronsoane de drumuri naționale rămân închise

Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Neamţ, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, au fost ridicate şi toate restricţiile de tonaj.

Poliţiştii rutieri recomandă însă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să adapteze viteza la condiţiile de carosabil, având în vedere că pe unele sectoare de drum se manifestă fenomenul de polei.

Judeţul Neamţ s-a aflat, joi, sub avertizare Cod Roşu de ninsori şi viscol fapt pentru care mai multe sectoare de drum naţional şi judeţean au fost închise iar cursurile şcolare au fost suspendate.

Traficul rutier este închis, vineri, pe patru tronsoane de drumuri naţionale, în judeţele Suceava şi Botoşani, în timp ce pe alte patru sectoare de drumuri naţionale din Botoşani sunt impuse restricţii pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, anunţă Centrul Infotrafic, citat de News.ro.

Potrivit datelor de la ora 8.15, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, rămâne închisă circulaţia rutieră pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 2 Româneşti-Siret, judeţul Suceava; DN 2K Arbore-Milişăuţi, judeţul Suceava; DN 17A Rădăuţi-Bălcăuţi, judeţul Suceava; DN 29 Botoşani-Săveni, judeţul Botoşani.

De asemenea, rămân 4 drumuri naţionale cu restricţii de tonaj, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone: DN 24C Ştefăneşti-Manoleasa, judeţul Botoşani; DN 29  Manoleasa-Săveni, judeţul Botoşani; DN 29C Cucorani-Mihăileni, judeţul Botoşani; DN 29E Stânca-Vama Stânca, judeţul Botoşani.

”Aria precipitaţiilor a mai scăzut în intensitate, iar la această oră ninge moderat, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava. Pe alte şosele ale ţării, în principal în partea nordică, se circulă în condiţii de ploaie, fiind posibilă formarea poleiului”, arată sursa citată.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?