Prima pagină » Criminala din Mangalia și-a recunscut fapta: “Am înjunghiat-o în gât, s-a zbătut o jumătate de oră”

Criminala din Mangalia și-a recunscut fapta: “Am înjunghiat-o în gât, s-a zbătut o jumătate de oră”

by B. R.
0 comment

Loredana, fata de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte noaptea crimei. Tânăra a spus că recunoaște fapta să primească o pedeapsă mai blândă. Ea a povestit cum s-a enervat, cum a înjunghiat-o pe prietena ei și cum i-a ținut mâna la gură până când nu a mai respirat. ​ 

„Menționez că recunosc săvârşirea faptei de care sunt acuzată, în sensul că am agresat-o pe Ciobanu Elena-Alina cu un cuțit producându-i decesul, menționez că mă cunoşteam cu colega mea, Ciobanu Elena-Alina, cu care am venit impreună din localitatea de domiciliu din Județul Vaslui să lucrăm pe litoral. Menționez că lucram impreună la Hotel Narcis din staţiunea Saturn, însă eram cazate la Hotel Semiramis din aceeași stațiune”, a spus Loredana, potrivit Observator News.

Loredeana a povestit că relația de prietenie cu victima s-a deteriorat, iar motivul crimei este o ceartă în urma căreia criminala s-a enerviat și a înjunghiat-o pe Alina atunci când nu era atentă. Șocant este că Alina nu a murit pe loc, a luptat pentru viața ei timp de o jumătate de oră.

„În seară zilei de 05.08.2023, am mai avut nişte discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o Elenei li curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât şi chiar și pe spate”, a povestit criminala.

După crimă, Loredana s-a gândit cum să scape de cadavru. Atunci a decis să îl bage într-un geamantan: „Camera în care locuiam are numărul 111. Menționez că în cameră s-a murdărit de sânge aşternutul de pe patul ei, mocheta și salteaua. După ce a decedat am luat valiza Elenei, am scos hainele ei întrucât avea bagajul deja făcut și cu greu am introdus-o în valiză. Am luat valiza şi am ieşit din hotel pe la ieşirea din spate şi am folosit liftul că să cobor. Am stat câteva minute în afara hotelului să îmi revin şi am decis să chem un taxi dar nu eram decisă unde să merg. Am găsit un taxi de Google pe internet şi taximetristul m-a întrebat în mod repetat ce am în valiza, timp în care a venit şi un coleg de muncă pe nume Vali, căruia i-am zis că plec acasă. Acesta m-a ajutat să pun valiza în portbagajul taxiului, după care Vali a plecat. M-am urcat în taximetru în dreapta față și i-am spus taximetristului că vreau să merg la bancomat şi că ulterior mă voi decide unde merg. Eu nu eram murdară pe haine deoarece mă schimbasem în cameră”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?