Prima pagină » Cum a murit pompierul care a a ridicat autorizației stației GPL din Crevedia. Mărturia șocantă a instructorului auto care a văzut tot

Cum a murit pompierul care a a ridicat autorizației stației GPL din Crevedia. Mărturia șocantă a instructorului auto care a văzut tot

by B. R.
0 comment

Apar informații șocante despre moartea pompierului care a lăsat stația GPL din Crevedia fără autorizație. Instructorul auto care îl pregătea să ia permisul de motocicletă a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat. Bărbatul nu poate să își explice de ce pompierul a accelerat atât de mult motocicleta chiar dacă i-a explicat o jumătate de oră ce trebuie să facă.

Stelia Duță, instructorul auto, spune că i-a explicat pompierului inclusiv unde trebuie să țină mâinile: „Am stat jumătate de oră cu el, i-am explicat tot. Am vorbit de manevrarea accelerației că de acolo pleacă problema. Pornim motorul, i-am arătat de două ori, i-am zis mare atenție că e puternică, are 90 de cai putere. Oprim motorul, pornim iar, i-am zis să incerce și el vum-vum, nu avem treabă cu accelerația. Pune mâna pe extremitatea din dreapta! I-am zis toate cu ambreiajul, cum se cuplează, dam o tură la poligon să vedem înclinația. Hai să facem proba de înclinație maximă. Aplicăm în stângă, atât ca să o ținem. I-am zis e tabloul de bord, lumini, pornire, oprire din dreapta”, a povestit instructorul pentru România TV.

Bărbatul spune că a încercat să oprească motocicleta scăpată de sub control, însă pompierul ținea mâna pe accelerație: “Eram la înclinație, stânga-dreapta, da?! Am făcut și proba cu înclinația, totul ok. Apoi cu casca. Să ne înțelegem, de trei ori am repetat îi dăm drumul ușor, ce părere aveti? Zice da, hai, repetăm la rece, repetăm ce avem de făcut. Ce facem? Pornim motorul, ce facem ca să plecăm, îl pornim, tragem ambreiajul și il eliberăm ușor, fără accelerație, pleacă în ralanti, după care zic hai să pornim. Am pus contactul, hai să pornim. Mergând pe lângă el, zic foare bine. La un moment dat nu știu ce s-a întâmplat cu el. Nu știu ce s-a întâmplat că a pus mana unde nu i-am spus. A băgat mâna în accelerație… Nu știu… Nu mai zic, nu știu ce a fost în capul lui. Dați-i drumul la accelarație. M-am dus târâș! 15- 20 de metri, am tras așa stânga, să il dau grămadă. Și tot nu ieșea din accelerație, mi-a scăpat din mână. M-am dus 10-15 metri, și aia a fost toată treaba, s-a proptit în gard. S-o fi pierdut, dar nu am văzut să tremure la plecare. Era foarte degajat, că, dacă îl vedeam agitat, nu aveam cum să îl las”, a povestit șocant instructorul moto.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?