Prima pagină » Deputat reținut pe aeroportul din Chișinău. Blonda de la Șor încerca să fugă din țară

Deputat reținut pe aeroportul din Chișinău. Blonda de la Șor încerca să fugă din țară

by B. R.
0 comment

Marina Tauber, deputata Partidului Șor, a fost reținută pe aeroportul din Chișinău când încerca să fugă din țară. Ea încerca să ia avionul spre Tel Aviv și a declarat că scopul vizitei era unul medical. Deputata este inculpată în dosarul finanțării ilegale a Partidului Șor.

Reținerea a avut loc cu câteva zile înainte de un nou protest programat de formațiunea politică Șor, pe 7 mai. Marina Tauber, vicepreședinte Șor, a condus seria de manifestații antiguvernamentale organizate încă de anul trecut. În acest timp, Ilan Șor, liderul partidului, se ascunde de patru ani în Israel, iar Curtea de Apel Chișinău l-a condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul „furtului miliardului”.

Marina Tauber a spus într-un clip postat pe pagina sa de Facebook că motivul plecării din țară este unul medical: „Am nevoie de o vizită medicală. Nu știam că o să fie o ședință de judecată în privința mea”, a declarat Tauber. Deputata spune că acuzațiile împotriva ei ar fi motivate politic, ca și reținerea, care ar fi orchestrate de puterea în frunte cu Maia Sandu..

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?