Prima pagină » O basculantă de lecitină pentru Ciolacu, vă rog!

O basculantă de lecitină pentru Ciolacu, vă rog!

by B. R.
0 comment

Marcel Ciolacu a venit în studioul Antena 3 aseară după un somn de câțiva ani. Doar așa pot fi explicate declarațiile șugubețe ale liderului PSD, posibil viitorul nostru premier. Ciolacu s-a lansat într-un atac la adresa colegilor de coaliție. A pus mitraliera pe liberali și a tras cu acuzații despre achizițiile de vaccinuri, furturi, miniștri slab pregătiți, toți puși sub umbrela numită de barcagiul lui Dragnea “o nenorocire de guvernare de dreapta”.

Îi place sau nu, Ciolacu face parte dintr-o (ați ghicit) guvernare de dreapta. Și pare că îi place din moment ce nu ratează niciun moment să se laude cu cifrele guvernării de dreapta. În urmă cu doar două luni Ciolacu declara că lucrurile merg atât de bine în coaliție încât ar putea deveni o alianță. „Eu vă spun că și după 2024 văd o largă coaliție între cele doua partide, PSD și PNL. Nu am discutat încă, nu s-a luat o decizie, dar eu cred că împreună cu dl Ciucă putem creiona un viitor și din 2024, într-o coaliție sau chiar o alianță”, spunea Ciolacu la mijlocul lunii februarie.  

Și același domn Ciolacu a mai spus aseară că “S-a scăpat și de ciuma de la Partidul Social Democrat, ne-am vindecat”. Ba cred că domnul Ciolacu a luat partidul pe semnătură de la medicii care încercau să-l vindece de “ciumă roșie”. L-a tratat acasă cu leacuri băbești, l-a spălat un pic pe față și la subraț, apoi l-a scos în public ca noul PSD. Noutatea e că lipsea doar Liviu Drangea.  Și lipsea că a fost condamnat la închisoare în procesul angajărilor fictive la stat, nu că a realizat Ciolacu ce rău face Dragnea partidului. Și dacă ar fi realizat, n-ar fi avut niciun cuvânt de spus pentru că în partid, ca și pe baltă, era doar un biet vâslaș.

Oricât s-ar coafa, opera la pomeți și îmbrăca în haine de partid bun, PSD nu-și poate renega istoria. Este urmașul FSN-ul lui Iliescu, pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității, a lua Adrian Năstase, și a multor alții care au înfundat pușcăriile patriei sau au reușit să fugă peste hotare de cătușe.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?