Prima pagină » Interlopul din Gorj care l-a împușcat pe iubitul fostei sale soții a fost prins după o săptămână de căutări

Interlopul din Gorj care l-a împușcat pe iubitul fostei sale soții a fost prins după o săptămână de căutări

by A. Ionut
0 comment

Petre Stăncei, în vârstă de 52 de ani, din județul Gorj, a fost capturat de poliție la o săptămână după ce l-a împușcat pe concubinul fostei sale soții. Interlopul se afla la 10km distanță de locul unde a produs fapta.

El a fost găsit pe malul râului Jiu, în localitatea,  Iezureni, ascuns într-o pădure. Zona fusese periată de polițiști în primele zile de căutări, însă cel mai probabil interlopul a venit în zonă recent, transmite antena3.ro.

Conform unor surse, acesta dorea să ducă răzbunarea până la capăt. Când a fost găsit, interlopul avea asupra sa pistolul și a încercat să fugă. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, însă nimeni nu a fost rănit.

Individul a împușcat un bărbat săptămâna trecută, chiar înainte ca polițiștii să pună în executare un mandat de executare de doi ani, după o ce acesta fusese condamnat pentru șantaj. 

Bărbatul reținut a tras în iubitul fostei soții patru gloanțe, nimerindu-l în abdomen și în picioare. Victima se află în continuare la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Interlopul a mai fost condamnat în urmă cu 10 ani, la 15 ani de închisoare, după ce acesta a incendiat cinci mașini care aparțineau unui afacerist și mai multor polițiști. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?