Prima pagină » „Descătușarea” lui Liviu Dragnea în bucătărie. Cu puțin piper

„Descătușarea” lui Liviu Dragnea în bucătărie. Cu puțin piper

by A. Ionut
0 comment

Duminică s-a descurcat, dar Barna pe trotinetă n-a mai avut loc luni la televizor de Dragnea la aragaz. Toată presa vuiește despre rețeta de fasole păstăi a fostului șef PSD. Cel care era cu niște ani în urmă el lidero maximo al social-democraților comandă acum doar cât de mare sau mic e focul de la ochiul aragazului.

Primul episod din „Bucătăria de acasă, cu Liviu Dragnea” are deja sute de mii de vizualizări pe canalul de youtube. Sigur, cei mai mulți nu s-au uitat să vadă cât trebuie fierte tecile de fasole. Românii, ranchiunoși cum ne știm, au dat năvală în bucătăria lui Dragnea să vadă ce s-a ales de liderul politic care părea că va fi veșnic la putere acum câțiva ani.

Nimeni nu e interesat de beneficiile uleiului de măsline cu care gătește Dragnea, ci să dea câte un comentariu care să învârtească virtual cuțitul de bucătărie în rana politică. Doar câteva: „Sper să meargă bine canalul, ca să nu mai fie nevoie să faceți politică!“; „Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei“; „Rețetele de spălare a banilor pe când? Ar fi interesante și alea“; „O rețeta sănătoasă, presărată din când în când cu mici ponturi conspiraționiste și naționaliste… Mi-a dat o lacrimă, de la ceapă românească probabil….“; „Serviți și Codrin fiert pe stat de drept?”.

Vă amintiți cât de precis și decis dădea ordine în politică? Mai știți cum stabilea pe unde și când trebuia să plece premierul de la conferințele de presă? Mai știți zâmbetul ăla încrezător și glumițele ălea enervante când era întrebat de legile justiției sau orice temă importantă? Mai știți când zicea că Sorin (Grindeanu) nu mai e Sorin? Ei, bine, Dragnea nu mai e Dragnea.

Bucătarul Dragnea nu vrea nici măcar să impună ingredientele. Ba nici cantitățile. Mai încearcă el un naționalism din ăla clasic de tarabă care aducea voturi, dar s-au dus vremurile ălea. Acum, prinicipalul lui rival este celebra bucătăreasă Jamila și va mai curge mult ulei în tigaia lui până să primească mai multe voturi decât ea pe youtube.

Ce e cel mai important e că omul a înțeles că nu mai are loc în politică. Cel puțin deocamdată. Și asta nu e puțin lucru. Sunt mulți aleși care, într-o țară normală, s-ar bătea cu srilankezii pe posturile de izolator de bloc, însă ei votează legi și țin cuvântări de clasa a doua de la tribuna Parlamentului.

Acum, că va reveni sau nu Dragnea în politică, nu putem ști. Ce știm sigur din clipul lui e doar că „fasolea verde păstăi e mai bogată în fier decât fasolea galbenă”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?