Prima pagină » Detalii-șoc după perchezițiile în dosarul de proxenetism și cămătărie, de ce este audiat Florin Salam

Detalii-șoc după perchezițiile în dosarul de proxenetism și cămătărie, de ce este audiat Florin Salam

by A. Ionut
0 comment

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie. Printre cei care dau declarații la poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, conform unor informații pe surse. Acesta ar fi fost client al unor prostituate din dosar.

Prostituatele ar fi fost racolate prin metoda loverboy și fiecare avea proxenetul ei. Unele dintre fete sunt vechi în branșă. În trecut, ar fi activat în Centrul Vechi. Conform surselor, partidele de amor se desfășurau la un hotel din București, așa că două recepționere care făceau parte din rețea au fost și ele duse la audieri. Pe lângă Florin Salam mai dau declarații și Sile Broscoi – Miron Silică, dar și interlopi din clanul lui Stoacă și Macula, conform stiripesurse.ro

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a transmis Poliţia Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

 

 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?