Prima pagină » Dezvăluiri explozive: Boala secretă care l-ar măcina pe Putin, ce medicamente ia dictatorul înainte de fiecare apariție publică

Dezvăluiri explozive: Boala secretă care l-ar măcina pe Putin, ce medicamente ia dictatorul înainte de fiecare apariție publică

by A. Ionut
0 comment

Apar tot mai multe informații conform cărora președintele rus Vladimir Putin ar fi grav bolnav. Un politolog rus spune că Putin ia medicamente puternice pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. 

Mai mult, spune politologul rus, este foarte vizibil faptul că limbajul liderului de la Kremlin nu mai poate ține pasul cu gândirea.

“Ochii îi strălucesc, creierul nu poate ține pasul cu limbajul său, iar vorbirea este clar înaintea gândirii. Acest lucru este foarte vizibil”, a explicat politologul, care monitorizează îndeaproape aparițiile președintelui rus.

Și profesorul Valery Solovei, care pregătește ofițeri de informații și diplomați, spune că Putin se pregătește cu atenție înainte de fiecare discurs pe care îl are și spune că ia medicamentele special pentru a reuși să vorbească mai multe ore la întrevederile pe care le are și pentru a părea convingător.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?