Prima pagină » VIDEO | Elveția: 15 răniți, după ce două trenuri au deraiat, la câteva minute distanță

VIDEO | Elveția: 15 răniți, după ce două trenuri au deraiat, la câteva minute distanță

by B. R.
0 comment

Mai multe persoane au fost rănite, după ce două trenuri regionale au deraiat în Elveția, în timpul unei furtuni puternice, la câteva minute unul de celălalt. La prima deraiere, produsă cu puțin înainte de ora 17, partea din spate a trenului s-a răsturnat. Apoi, la nici 20 de minute, un alt tren a avut aceeași soartă. Deși Poliția nu poate stabili cu exactitate motivul incidentelor, al doilea incident, cel puțin, ar fi fost cauzat de vântul extrem de puternic.   

La un prim bilanț, 15 persoane au fost rănite. Zona în care au avut loc accidentele a fost afectată de o furtună puternică, aceasta fiind indicată drept cauza uneia dintre deraieri.

Primul tren a deraiat în jurul orei 16.30, între Lüscherz și Biel, iar al doilea circa 20 de minute mai târziu, în apropiere de Büren zum Hof, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției, Flurina Schenk. Ea a adăugat că operațiunile de salvare – poliție, ambulanțe și pompieri – erau încă în curs de desfăşurare la începutul serii. În ambele cazuri, “există mai mulți răniți”, a precizat ea.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?