Prima pagină » După gloanțe, SPP a descoperit cuțite la intrarea în Parlament

După gloanțe, SPP a descoperit cuțite la intrarea în Parlament

by B. R.
0 comment

Scandalul securității în Palatul Parlamentului se amplifică. După ce o membră AUR a fost prinsă la intrare cu patru gloanțe, azi doi bărbați – de 71 și 74 de ani – au încercat să introducă două cuțite și un box.

Cei doi bărbați veniseră la Parlament pentru o conferință dedicată revoluționarilor. Când au fost prinși cu armele albe, unul dintre ei s-a enervate și a strigat că are acasă și o grenadă. „La data de 12.05.2023 , Sectia 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul ca la intrarea C1 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A.,  un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag. Aceștia au calitatea de revoluționari și urmau să participe la Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului, în sala “Nicolae Iorga”. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situatiei de fapt. Ultima persoana a facut afirmatia, iritat fiind de control, ca si acasa detine o ,,grenada”. Continuam verificarile”, au transmis polițiștii.

Cei doi bărbați, la fel ca tânăra de la AUR care a încercat să intre cu gloanțe, au dosare penale pentru port sau folosirea de obiecte periculoase.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?