Prima pagină » E OFICIAL! Sens unic pe Calea Floreasca și str. Radu Beller din Capitală

E OFICIAL! Sens unic pe Calea Floreasca și str. Radu Beller din Capitală

by B. R.
0 comment

Două importare artere din Capitală devin, începând de astăzi, străzi cu sens unic. Este vorba despre Calea Floreasca și str. Radu Beller, potrivit anunțului făcut pe Facebook de primarul Nicușor Dan. 

Astfel, conform edilului, Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre Str. Ceaikovski spre Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.
 
Cât privește strada Radu Beller, aceasta devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți.

Și în acest caz, autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată.

„Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice”, a transmis primarul general al Capitalei.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?