Prima pagină » Elevul agresiv care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză, arestat pentru 30 de zile

Elevul agresiv care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză, arestat pentru 30 de zile

by B. R.
0 comment

Elevul de clasa a X-a de la Colegiul Național „Ion Creangă” din Capitală, care și-a atacat cu un cuțit profesoara de limba japoneză în timpul orei, a fost arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit că tânărul și-a premeditat fapta. Adolescentul chiar le-ar fi declarat că a simțit o nevoie inexplicabilă de a omorî un om.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi declarat că s-a gândit să comită o crimă pentru că era deseori lăudat și considera că nu merită acest lucru. Adolescentul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Băiatul ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care profesoara le-a spus elevilor că vor da un test.

Elevii clasei la care predă profesoara care a fost înjunghiată în gât discutau pe un grup de WhatsApp înainte de oră dacă ar fi cazul să chiulească. Cel care a înjunghiat-o a scris: Ar merita să o omor?

Elevul de 16 ani le-a spus polițiștilor că „așa am simțit ca trebuie sa fac”, au declarat surse judiciare.

Profesoara este dascăl debutant și predă japoneză la Colegiul Național „Ion Creangă” de doi ani.

Elevul care a atacat-o are 16 ani, este în clasa a X-a și este un cetățean româno-turc. Băiatul nu a fost considerat un adolescent problemă sau un copil agresiv.

Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 12:00, la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. La începutul orei, profesoara ar fi anunțat clasa a X-a că urmează să le dea un test. Acesta a fost momentul în care băiatul a atacat-o pe femeia de 26 de ani cu un cuțit, în zona gâtului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?