Prima pagină » Halucinant: Șeful IPJ Mehedinți a concurat singur pe post, însă a obținut nota 1 la examen. Nu a reușit să rezolve nicio cerință

Halucinant: Șeful IPJ Mehedinți a concurat singur pe post, însă a obținut nota 1 la examen. Nu a reușit să rezolve nicio cerință

by B. R.
0 comment

Un caz halucinant vine din Mehedinți. Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, Costin Tuică, a primit nota 1 la concursul organizat pentru ocuparea funcției de adjunct al instituției pe care o conduce, deși a candidat singur. Costin Tuică nu a reușit să rezolve nici măcar o cerință.  

În ultima perioadă, el a avut numai funcții de conducere.

Costin Tuică ocupă postul de inspector-șef, prin împuternicire, din luna februarie a acestui an, iar înainte de urcarea în vârful ierarhiei instituției, polițistul a ocupat postul de adjunct al Poliției mehedințene.

Tuică a deținut, anterior, funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți.

Conform anunțului postat pe site-ul Poliției Române, candidatul poate depune o contestație în termen de 24 de ore de la afișarea notei, potrivit actualmehedinti.ro.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?