Prima pagină » Fierbe Botoșaniul după moartea gravidei: Cabinetul medicului acuzat a fost vandalizat, protestatarii au fost jigniți de un doctor

Fierbe Botoșaniul după moartea gravidei: Cabinetul medicului acuzat a fost vandalizat, protestatarii au fost jigniți de un doctor

by B. R.
0 comment

Se încing spiritele la Botoșani după ce o gravidă a fost lăsată să agonizeze până la moarte. Cabinetul medicului acuzat de moartea femeii a fost vandalizat. Tensiunile au crescut și după ce protestarii care scandau în fața spitalului au fost jigniți. “Țipați ca niște animale”, le-a spus un medic oamenilor revoltați.

“Nu mai am aer, Alexandra”. Aceasta este inscripția care a apărut pe fațada cabinetului Mariana Pitrop, acuzată că ar fi lăsat-o să moară pe tânăra internată în spitalul din Botoșani. Pe ușa cabinetului scria cu litere de-o șchioapă: CONCEDIU. 


Revolta vine după ce un medic i-a jignit pe protestarii care scandau în fața spitalului din Botoșani, acolo unde Alexandra a murit în chinuri, ignorată de medici. Doctorul le-a spus oamenilor care scandau că urlă ca “niște animale”.
 

Conform managerului spitalului, medicul ar fi avut grijă de nou-născuții de la maternitatea spitalului, iar bebelușii nu puteau dormi din cauza zgomotului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?