Prima pagină » FOTO | Pistă de biciclete marca Dorel. E plină de stâlpi și se termină într-un gard: abia trece un ghidon de bicicletă pe acolo

FOTO | Pistă de biciclete marca Dorel. E plină de stâlpi și se termină într-un gard: abia trece un ghidon de bicicletă pe acolo

by B. R.
0 comment

Cea mai nouă pistă de biciclete din Satu Mare, care măsoară aproximativ 200 de metri, a atras dezamăgirea comunității de bicicliști din oraș, care susțin că, în realitate, nu poate fi utilizată. 

Mai exact, pe mijlocul pistei sunt amplasați nu mai puțin de cinci stâlpi de electricitate, iar aceasta se termina într-un gard.

Cazul a fost semnalat de biciclistul Zsolt Cizma, într-o postare pe Facebook.

”Azi la o plimbare prin oraș am rămas șocat.

Locația, Str. Rodnei, între Str. Argeșului și str. George Călinescu. Pistă de biciclete nou vopsită, table proaspăt montate. 200 metri de pistă, 5 stâlpi de curent în mijlocul bandei trasate pentru bicicliști. Cireașa de pe tort, intersecție str. George Călinescu, se termină pista, apare un gard de fier, vă anunț ca abia trece un ghidon de bicicletă pe acolo. Vom folosi aceste piste? V-o spune un biciclist, NU.

De ce? Nu sunt eficiente și sigure! S-au cheltuit bani pe ele? Cu siguranță și nu puțin!

Se putea mai bine? Cu siguranță, eu, dar și restul din comunitatea de bicicliști ne-am arătat deschiderea spre o colaborare în această direcție”, transmite Zsolt Cizma.

Biciclistul amintește că în noiembrie 2022 a participat la o întâlnire a administratorului public cu Joakim Bjerhem Jönsson, specialist pe probleme de trafic pentru bicicliști și pietoni din Goteborg, Suedia. Zsolt Cizma spune că specialistul suedez le-a transmis autorităților să construiască piste de biciclete eficiente și sigure, iar oamenii le vor folosi. Rezultatul, în imagini!

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?