Prima pagină » Garsoniera de 16 mp din Cluj care a pus internetul pe jar, costă 30.000 de euro

Garsoniera de 16 mp din Cluj care a pus internetul pe jar, costă 30.000 de euro

by B. R.
0 comment

Chiar dacă oraşul Cluj-Napoca este cunoscut pentru prețurile ridicate la apartamente, piața imobiliară scoate la iveală o nouă situație hilară. După garsoniera de 11 metri pătraţi vândută anul trecut cu 37.000 de euro, a venit și rândul unei garsoniere de  16 metri pătrați. Prețul a stârnit reacții hilare printre internauți. 

 Pentru „doar” 30.000 de euro, viitorul proprietar al garsonierei de 16 metri pătraţi va putea „beneficia” de prea puține lucruri, consideră internauții.

Suprafața totală de 16 mp are următoarea compartimentare: un dormitor, o bucătărie care se află la parterul clădirii, un hol, o baie și un beci de apriximativ 10 mp care se află la parterul clădirii. „Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, se precizează în anunț. 

Internauții s-au grăbit să facă fel de fel de glume pe seama anunțului. Postarea a strâns sute de comentarii. „Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare”, spune un utilizator . „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, glumește altcineva.

„Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici”, se arată într-un comentariu, ridiculizând spațiile extrem de înguste, în special din bucătărie și baie. „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”, râde altcineva. Mulți se arată revoltați: „O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze”. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?