Prima pagină » Incendiu puternic la motel, operațiune contracronometru a echipelor de intervenție

Incendiu puternic la motel, operațiune contracronometru a echipelor de intervenție

by A. Ionut
0 comment

Un incendiu puternic a distrus, sâmbătă dimineața, mare parte dintr-un motel și un restaurant din Băile Heculane. Nu au fost înregistrate victime.

Pompierii mehedințeni au fost solicitați sâmbătă, în jurul orei 05:05, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un motel și restaurant din orașul Băile Herculane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane și Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Herculane.

Forțele au fost suplimentate cu încă 2 autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafață a celor două corpuri, în total de aproximativ 600 mp.

În urma incendiului, au ars în totalitate acoperișul din tablă al restaurantului, echipamentele bucătăriei, grupurilor sanitare și terasa, mobilierul existent în interior și tâmplăria PVC aferentă acestora.

În motelul de lângă restaurant, de tip P+2, au ars acoperișul din tablă, 5 camere și un apartament în totalitate, iar, parțial, a fost afectat un apartament cu 3 camere și living.De asemenea, au fost afectate două autoturisme aflate în parcarea din fața restaurantului.

După o luptă cu flăcările de aproximativ 6 ore, s-a reușit limitarea propagării incendiului, pompierii reușind să salveze restul încăperilor din motel, cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului se află în curs de cercetare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?