Prima pagină » Intrare liberă pentru doamne și domnișoare de 1 Martie la Muzeul „Grigore Antipa”

Intrare liberă pentru doamne și domnișoare de 1 Martie la Muzeul „Grigore Antipa”

by Maria I.
0 comment
Intrare liberă pentru doamne și domnișoare de 1 Martie la Muzeul „Grigore Antipa”

Doamnele și domnișoarele se pot bucura gratuit, la început de primăvară, de o expoziţie de artӑ textilӑ, pe lângă exponatele permanente de la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Pe 1 Martie intrarea este liberă, conform unui anunț al muzeului.

„Cu ocazia zilei de 1 MartieMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară minunată și le oferă în dar intrarea gratuită la Muzeu!

Vă invităm să lăsați grijile și problemele la intrarea în Muzeu și să petreceți momente frumoase alături de noi, vizitând, pe lângă expunerea permanentă, și „ANTROPART – expoziţie de Artӑ textilӑ”, prezentă pe simezele Muzeului până pe data de 13 martie 2022.

Expoziția care aduce ȋn discuţie tema autoportretului, având ca bazӑ de gândire și reprezentare a suprafeţei plastice, principiile Artei optice (Op art) este un omagiu adus omului ȋntr-o perioadӑ ȋn care nevoia de redefinire a identitӑţii și nevoia gӑsirii echilibrului ȋn frumos pot reprezenta șansa unui viitor mai bun.

Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitați!”, transmite biroul de presă al Muzeului Național „Grigore Antipa”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?