Prima pagină » SUCEAVA | Camion răsturnat pe DN2. Pericol de EXPLOZIE!!!

SUCEAVA | Camion răsturnat pe DN2. Pericol de EXPLOZIE!!!

by Maria I.
0 comment
SUCEAVA | Camion răsturnat pe DN2. Pericol de EXPLOZIE!!!

Un camion s-a răsturnat în cursul zilei de marți, în jurul orei 10:00, la ieșire din localitatea Roșiori, județul Suceava, într-o curbă, blocând ambele sensuri de deplasare. Șoferul nu necesită îngrijiri medicale. Traficul este blocat. Există pericol de explozie din cazua scurgerilor de combustibil de pe carosabil, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Din primele informații, conducătorul unui camion care se deplasa pe DN2, la km 393+500m, în localitatea Roșiori, a pierdut controlul direcției într-o curbă și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Conducătorul autotrenului nu necesită îngrijiri medicale.

Traficul rutier este blocat pe durata intervenției. Sunt scurgeri de combustibil pe carosabil, existând pericol de explozie. Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 14:00.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Poliția recomandă folosirea de către toate categoriile de vehicule a rutelor alternative, respectiv DN 15C Târgu Neamț – Boroaia – Praxia-Dumbrăvița.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a precizat că autotrenul este încărcat cu butelii de voiaj (goale). El a menționat că pericolul de explozie, din cauza scurgerilor de combustibil din rezervorul capului tractor, a fost îndepărtat și că se lucrează pentru scoaterea autovehiculului în afara carosabilului, scrie newsbucovina.ro.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?