Prima pagină » Investiții majore în turismul românesc, programe pentru sprijinul antreprenorilor din România

Investiții majore în turismul românesc, programe pentru sprijinul antreprenorilor din România

by A. Ionut
0 comment

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) vine în sprijinul mediului de afaceri din România. Deja au fost semnate peste 74.000 de contracte de finanțare, iar ministerul susține inclusiv investițiile în infrastructura turistică mare pe care le pot implementa unitățile administrativ-teritoriale.

„Finanțările MAT ajung la 10% din IMM-urile din România. Este cea mai bună promovare a ministerului de care avem nevoie pe zona antreprenorială. Cine nu a auzit de Start-Up Nation, de Măsura 1 – Microgranturi sau Măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru, de programele HoReCa, Femeia antreprenor sau de IMM Agri-Food?! În 2023, am semnat 2.153 de contracte pentru Pilonul I Start-Up Nation România, 608 pentru Pilonul II Start-Up Diaspora și 836 pentru Femeia Antreprenor. Vrem și vom sprijini economia românească să fie din ce în ce mai competitivă, inclusiv prin atragerea Diasporei spre a investi în țara natală. Ministerul are o echipă excepțională care a reușit să gestioneze, în timp record, un volum foarte mare de proiecte cu foarte mulți beneficiari, și vă asigur că, la MAT, cifrele nu mint”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.

Conform Programului pentru dezvoltarea investițiilor în turism, până la data de 1 august a fiecărui an, inclusiv în 2023, pot fi transmise propuneri de proiecte care vizează dezvoltarea turismului balnear și balneoclimatic și dezvoltarea domeniului schiabil, transmite Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?