Prima pagină » Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză, reținut pentru 24 de ore

Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză, reținut pentru 24 de ore

by B. R.
0 comment

Elevul de clasa a X-a de la Colegiul Național „Ion Creangă” din Capitală, care și-a atacat cu un cuțit profesoara de limba japoneză în timpul orei, a fost reținut pentru 24 de ore. 

Elevul de clasa a X-a a fost audiat de polițiștii de la Omoruri, fiind în prezenta părinților săi. El este acuzat de tentativă de omor. Băiatul ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care profesoara le-a spus elevilor că vor da un test.

Elevii clasei la care predă profesoara care a fost înjunghiată în gât discutau pe un grup de WhatsApp înainte de oră dacă ar fi cazul să chiulească. Cel care a înjunghiat-o a scris: Ar merita să o omor?

Elevul de 16 ani le-a spus polițiștilor că „așa am simțit ca trebuie sa fac”, au declarat surse judiciare.

Profesoara este dascăl debutant și predă japoneză la Colegiul Național „Ion Creangă” de doi ani.

Elevul care a atacat-o are 16 ani, este în clasa a X-a și este un cetățean româno-turc. Băiatul nu a fost considerat un adolescent problemă sau un copil agresiv.

Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 12:00, la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. La începutul orei, profesoara ar fi anunțat clasa a X-a că urmează să le dea un test. Acesta a fost momentul în care băiatul a atacat-o pe femeia de 26 de ani cu un cuțit, în zona gâtului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?