Prima pagină » Jaf ca în filmele de comedie la Primăria din Slatina. Hoții au furat seiful gol

Jaf ca în filmele de comedie la Primăria din Slatina. Hoții au furat seiful gol

Primăria din Slatina a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi. Hoții au furat seiful instituției.

by Maria I.
0 comment
Jaf ca în filmele de comedie la primăria din Slatina. Hoții au furat seiful gol

Primăria din Slatina a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi. Hoții au furat seiful instituției, apoi au fugit. Ce nu au luat în calcul aceștia este faptul că seiful era gol. Reprezentanții istituției publice au anunțat poliția, care este acum pe urmele atacatorilor.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii de măsuri legale”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Surse locale spun că este vorba despre o casierie care funcționează în structura Direcției Economice a Primăriei Slatina.

„Este pază, dar e în primărie, nu era chiar aici, casieria este peste stradă. Dar sunt camere de supraveghere. Deocamdată nu lipsește nimic, doar seiful, un seif mic. Au spart ușile, cu un levier, ceva. Noi nu ținem niciodată bani acolo”, a spus directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina, Alin Calotă, potrivit Adevărul.

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii vor încerca să îi identifice și să îi prindă pe făptași.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?