Prima pagină » Jandarm la un pas să fie linșat, după o șicanare în trafic. Agresorii au fost lăsați liberi

Jandarm la un pas să fie linșat, după o șicanare în trafic. Agresorii au fost lăsați liberi

by A. Ionut
0 comment

Un jandarm a fost luat la bătaie de trei indivizi după o şicanare în trafic, în oraşul Horezu, Vâlcea.

Sub privirile speriate ale soției, jandarmul a fost scos cu forța din mașină și a fost lovit de trei bărbaţi.

Unul dintre agresori a fost reținut în aceeași zi, însă un judecător a decis eliberarea sa pe motiv că nu reprezintă un pericol major. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, loviri și alte violențe.

„Când a fost să ieșim din stația PECO, dinspre Târgu Jiu spre Râmnicu Vâlcea, se deplasa un autoturism care mergea foarte încet. Inițial soțul a crezut că ei vor să intre în stația PECO, dar pe unde se iese, aşa că soţul le-a făcut semn să treacă.

Apoi unul dintre atacatori a început primul cu pumnii și cu injuriile. A venit pe partea dreaptă a mașinii noastre, a deschis ușa, l-a înjurat pe soț, l-a amenințat. Soțul meu s-a dat și el jos și a încercat să-l calmeze, dar au venit și ceilalți doi și au dat în el”, a declarat soția jandarmului.

Potrivit autorităților, atacatorii nu se află la prima abatere de acest gen.

„În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

De asemenea, bărbatul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, potrivit IPJ Vâlcea.

Sursa foto: adevarul.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?