Prima pagină » MApN: Informațiile despre o rachetă rusească ce ar fi survolat spațiul aerian al României

MApN: Informațiile despre o rachetă rusească ce ar fi survolat spațiul aerian al României

Ministerul Apărării Naționale din România a anunțat, vineri dimineața, că nu se confirmă informațiile despre o rachetă rusească care ar fi survolat spațiul aerian al țării noastre.

by A. Ionut
0 comment

“Informațiile privitoare la o rachetă rusească ce ar fi survolat spațiul aerian al României nu se confirmă”, au transmis reprezentanții MapN.

Visegrád 24 a publicat pe Twitter o informație potrivit căreia, Rusia “a lansat o rachetă de croazieră Kalibr peste spațiul aerian al României înainte de a atinge o țintă din vestul Ucrainei în urmă cu 30 de minute”. Ei citau presa din Ucraina.

De asemenea, Glavkom a transmis că ar fi fost vorba despre două rachete.

“Astăzi, 11 februarie, la ora 10:18, două rachete de croazieră rusești Kalibr au trecut granița de stat a Ucrainei cu Republica Moldova. Acest lucru a fost anunțat de Comandantul-şef al forţelor armate ucrainene, Valeri Zalujnîi”, a transmis site-ul.

„În jurul orei 10:33, aceste rachete au traversat spațiul aerian românesc. După aceea, au intrat din nou în spațiul aerian al Ucrainei la punctul de trecere a frontierei celor trei state (România, Ucraina și Republica Moldova)”, ar fi fost mesajul oficialului.

Vineri dimineața, guvernatorul regiunii Nikolaev, Nicolae Kim, a transmis că o rachetă rusească a trecut peste spațiul aerian al Republicii Moldova. Ministerul Apărării din Republica Moldova a transmis că va verifica informațiile și va reveni cu informații.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?