Prima pagină » Marcel Ciolacu: Transformatorul a fost achitat de către spital, era în garanţie, era nou. Ăsta este sistemul public în acest moment, de aceea avem aproape 5 miliarde de euro pentru investiţii

Marcel Ciolacu: Transformatorul a fost achitat de către spital, era în garanţie, era nou. Ăsta este sistemul public în acest moment, de aceea avem aproape 5 miliarde de euro pentru investiţii

by A. Ionut
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu a mers, miercuri dimineaţă, la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu, unde a avut loc un incendiu marţi noaptea. Acesta a afirmat că transformatorul care a luat foc a fost achitat de către spital, era în garanţie, nou, şi aşteaptă ancheta în acest caz.  

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este evident faptul că nu se poate aduce un alt transformator în cursul zilei de miercuri, astfel că va intra în funcţiune un generator şi copiii vor putea veni în program normal la recuperare şi tratament. Ciolacu a precizat că toţi copiii vor fi mutaţi înapoi în spital.

”Sunt ferm convins că vom găsi împreună cu ministerul Sănătăţii o companie, o echipă care să remedieze ferestrele şi un singur salon a fost afectat” a mai spus premierul, conform news.ro.

Marcel Ciolacu a precizat că este o anchetă în curs. ”Transformatorul a fost achitat de către spital, era în garanţie, era nou, dar sunt ferm convins că cei abilitaţi să facă această anchetă vor veni cu lămuririle. Mi-aş dori foarte mult să fie într-o perioadă mai mult decât rezonabilă”, a afirmat premierul. 

Marcel Ciolacu a anunţat că împreună cu ministrul Sănătăţii şi cu secretarul de stat Raed Arafat vor face un plan de acţiune pe perioada următoare în privinţa spitalelor.

”Ăsta este sistemul public în acest moment, de aceea avem aproape 5 miliarde de euro pentru investiţii. Chiar o să le analizăm foarte bine zilele acestea şi cele unde nu au pornit procedurile, ca să nu pierdem proiectele, le mutăm de pe PNRR pe BEI, astfel încât tot ceea ce ne-am propus, cele 49 de proiecte să se regăsească fie prin PNRR fie prin Banca Europeană de Investiţii”, a mai afirmat Ciolacu. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?