Prima pagină » CJ Dâmbovița aprobă primele ajutoare financiare pentru familiile afectate de exploziile din Crevedia

CJ Dâmbovița aprobă primele ajutoare financiare pentru familiile afectate de exploziile din Crevedia

by B. R.
0 comment

Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat, miercuri, primele ajutoare financiare  care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din comuna Crevedia, anunță președintele CJD, Corneliu Ștefan.

„În urmă cu câteva momente, în ședința Consiliului Județean Dâmbovița, au fost aprobate primele ajutoare financiare care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din comuna Crevedia. Din suma totală de 335.000 de lei, 300.000 de lei sunt destinați celor 75 de adulți și 34.500 de lei celor 23 de copii, diferența urmând să rămână la dispoziția filialei dâmbovițene a Crucii Roşii”, scrie pe Facebook Corneliu Ștefan.

El afirmă că banii vor putea fi folosiți de oamenii din Crevedia pentru a se întreține în perioada următoare. 
 
„Totodată, sumele necesare pentru reconstruirea și reabilitarea caselor vor fi alocate printr-o hotărâre a Guvernului României după evaluarea pagubelor. Mulțumesc pe această cale tuturor consilierilor județeni pentru votul acordat acestui proiect”, încheie Ștefan.
 
Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni – soț și soție – au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne – pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?