Prima pagină » Moscova se pregătește de atac, primarul le transmite oamenilor să evite să iasă din case

Moscova se pregătește de atac, primarul le transmite oamenilor să evite să iasă din case

by A. Ionut
0 comment

Moscova a declarat ziua de luni zi nelucrătoare, potrivit unei declarații a primarului capitalei ruse, Serghei Sobianin, pe canalul său Telegram.

“Pentru a minimiza riscurile, am decis, în cadrul comandamentului operațional, să declar ziua de luni zi nelucrătoare – cu excepția autorităților și întreprinderilor din ciclul continuu, a complexului de apărare și industrial și a serviciilor orașului”, se arată în declarație.

Sobianin i-a îndemnat pe moscoviți să se abțină pe cât posibil de la deplasările în oraș. El a avertizat, de asemenea, cu privire la posibile restricții de trafic în anumite cartiere și pe drumuri.

“Raportați de urgență în timp util situațiile anormale și incidentele”, a adăugat el, conform stiripesurse.ro.

La Moscova este în vigoare un regim de operațiuni antiteroriste. Evenimente de masă anunțate anterior au fost anulate sau amânate în oraș. Primarul i-a îndemnat pe cetățeni să rămână calmi și să aibă încredere doar în sursele oficiale de informații.

Potrivit presei ruse, în regiunea Rostov, mercenarii Wagner dezarmează gardienii coloniilor corecționale și eliberează deținuții.

 Aviația rusă lovește drumul federal M-4 din regiunea Voronej, de-a lungul căruia se deplasează luptătorii PMC Wagner. La periferia Moscovei, drumurile sunt blocate.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat “trădare” și a ordonat forțelor armate ale Federației Ruse să oprească rebeliunea șefului PMC Wagner Evgheni Prigojin. Acesta din urmă a declarat în replică că niciunul dintre luptătorii săi nu se va preda.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?