Prima pagină » Nicolae Ciucă, vizită la Piatra-Neamț: Vrem să asigurăm condițiile necesare pentru ca afacerile românești să se poată dezvolta

Nicolae Ciucă, vizită la Piatra-Neamț: Vrem să asigurăm condițiile necesare pentru ca afacerile românești să se poată dezvolta

by A. Ionut
0 comment

Premierul Nicolae Ciucă continuă vizitele în teritoriu. Vineri a ajuns în Piatra Neamț, unde a mers la trei companii românești. Șeful Executivului își dorește, astfel, să vă care este situația exactă în țară pentru a lua decizii în fucție de nevoile românilor.  

„Aceste trei companii pe care le-am vizitat au beneficiat de ajutor de stat sau de linii de finanțare europene. Sunt foarte bucuros să evidențiez mândria celor care conduc și a celor care lucrează acolo că realizează produse cu eticheta „produs în România’’, a transmis Nicolae Ciucă.  

Nicolae Ciucă a subliniat importanța investițiilor în companiile românești care au început deja să fie recunoscute și la nivel internațional.

„Mă bucur și îi felicit pentru proiectele pe care le au. La nivelul guvernului au fost identificate soluții care să sprijine astfel de proiecte ambițioase. Este o oportunitate să vedem în realitatea ce se întâmplă și care sunt nevoile, cum putem să îmbunătățim politicile guvernamentale ca să sprijinim inițiative și să putem să asigurăm acele condiții ca afacerile românești să poată să se dezvolte și să avem cu adevărat cu ce să ne mândrim.’’, a mai spus premierul.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?