Prima pagină » VIDEO: Scandal uriaș, fanii AUR l-au agresat pe Ludovic Orban. Gloanțe în Parlament

VIDEO: Scandal uriaș, fanii AUR l-au agresat pe Ludovic Orban. Gloanțe în Parlament

Antonio Andrusceac (AUR) a încercat să-l apere pe Orban, dar a fost și el agresat

by B. R.
0 comment

UPDATE: Adrian Cîrligeanu, șefa tineretului AUR, cea care a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe are dosar penal. Dacă va fi găsită vinovată pentru încălcarea legii armelor și munițiilor, ea ar putea sta după gratii până la cinci ani. Ea le-a spus polițiștilor că a fost în urmă cu câteva zile la o tragere în poligon și a luat cele patru gloanțe ca suvenir.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Fostul premier Ludovic Orban a fost agresat și scuipat de fanii AUR la intrarea în Palatul Parlamentului. Nici Antonio Andrusceac, lider al Alianței pentru Unirea Românilor, nu a scăpat de furia protestatarilor. Și el a fost agresat după ce a încercat să-l apere pe Ludovic Orban. Scandalul s-a amplificat după ce o membră AUR a fost prinsă când încerca să intre cu patru gloanțe în Parlament. 

„Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv, m-au scuipat. Agresiunea a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea. Un deputat Antonio Andrusceac a încercat să-i convingă să nu intervină împotriva mea. Cred că și el a încasat câteva lovituri”, a spus declarat Orban la Digi 24.

Sute de fani AUR au venit în fața Parlamentului pentru a protesta față de nou lege privind copiii aflați în situații de risc. Manifestația este însă una ilegală. Ilegal a fost și faptul că o reprezentată AUR a încercat să intre în Palatul Parlamentului cu patru gloanțe în geantă, conform reprezentanților Camerei Deputaților. Este vorba despre Elena Cîrligeanu, membră în Biroul Național de Conducere al partidului AUR. Ea a fost dusă la o secție de poliție pentru verificări și le-a spus oamenilor legii că sunt suveniruri de la o tragere. Și George Simion a transmis în timpul unei transmisiuni pe facebook că “gloanțele sunt breloace, gloanțe trase, ruginite”. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?