Prima pagină » Nicolae Ciucă: Căutăm împreună soluții ca cel puțin 2 rânduri de alegeri să fie comasate. Nu ne permitem să pierdem un an

Nicolae Ciucă: Căutăm împreună soluții ca cel puțin 2 rânduri de alegeri să fie comasate. Nu ne permitem să pierdem un an

by A. Ionut
0 comment

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că România nu își permite să piardă timp și bani cu patru rânduri de alegeri. Astfel, Guvernul caută soluții ca cel puțin două dintre ele să fie comasate.

„Două treimi dintre români sunt de acord ca numărul de alegeri să fie redus. Căutăm împreună soluții ca cel puțin 2 dintre ele să fie comasate, să reducem cu un rând alegeri. Ținând cont de intervalul dintre alegeri, campanie, componența executivă va fi o campanie politică. Nu ne permite să pierdem un an de zile, fonduri PNRR, multianual financiar. Chiar dacă e an electoral, nu lăsăm totul deoparte.’’, a punctat Nicolae Ciucă.

Până la alegeri, Executivul se pregătește de rotativă. În spațiul public au apărul informații conform cărora PSD și-ar dori ca ministerul Transporturilor să rămână la social-democrați, iar ministru să fie în continuare Sorin Grindeanu.

„În acest moment acordăm atenție maximă la ceea ce avem de făcut pentru guvernare. Ne-am angajat și cred că va fi pentru prima dată când se va respecta o înțelegere politică și la sfârșitul lunii se va face rocada. Elementele de detaliu sunt înscrise în protocol. Dacă apar alte solicitări, ele trebuie analizate. Nu pot să speculez. Nu are rost. Știu că face deliciul analizelor și ați dori să lansăm ipoteze. Nu mă angajez în speculații.’’, a mai spus premierul.  

Întrebat dacă rămâne în guvern după rocadă, Nicolae Ciucă a spus că „ vom vedea’’.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?