Prima pagină » Noi conspirații marca AUR. Simion cheamă oamenii în stradă împotriva vaccinării

Noi conspirații marca AUR. Simion cheamă oamenii în stradă împotriva vaccinării

by B. R.
0 comment

George Simion a chemat oamenii la un protest împotriva strategiei de vaccinare, în fața Ministerului Sănătății. Liderul AUR a scris pe Facebook: “Mâine suntem la protest în București. Cine nu poate veni, sa distribuie”. 

Simion cheamă oamenii în stradă după ce mulți conspiraționiști au spus că strategia de vaccinare aflată în dezbatere publică va obliga toți românii să se imunizeze. Chiar dacă ministrul Sănătății Alexandru Rafila și mulți alți specialiști au încercat să explice că nu va fi nimeni obligat să se vaccineze, Simion și liderii AUR susțin că este o diversiune. 

„E clar că trebuie să ne protejăm copiii și prin această strategie dam posibilitatea adulților, pacienților cu boli cronice, să se vaccineze. Nu există nicăieri niciun fel de sugestie sau element care să sugereze obligativitatea, nu știu de unde a apărut acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne informăm corect oamenii asupra beneficiilor vaccinării și asupra riscurilor vaccinării, dacă ele există”, a spus Rafila. 

Protestul împotriva vaccinării vine după ce AUR a chemat oamenii în stradă să oprească furtul de copii din țara noastră. Aici era vorba despre o lege care, din contră, ajuta familiile nevoiașe cu mai mulți copii. Simion și ai lui au citit ce au vrut și atunci și au transformat panicile românilor într-o armă electorală.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?