Prima pagină » Bătaie ca în “Șapte păcate” pe plaja din Costinești. Scandalagii s-au bătut și cu jandarmii și cu polițiștii

Bătaie ca în “Șapte păcate” pe plaja din Costinești. Scandalagii s-au bătut și cu jandarmii și cu polițiștii

by B. R.
0 comment

Scene șocante au fost surprinse pe litoralul nostru, în Costinești. Doi tineri au bătut șase bărbați, iar după ce a fost chemată Poliția și Jandarmeria, scandalagii nu s-au potolit. Din contră, au lovit și oamenii legii. 


“Câțiva smardoi s-au simțit prinși în aglomerația de pe faleza din Costinești și au început să își care reciproc pumni și picioare. În apropiere erau două patrule de poliție a căror prezență a fost solicitată de larma turiștilor. Doar că, în stilul specific românesc, cei care se luaseră la bătaie au uitat brusc de conflictul dintre ei și și-au îndreptat atenția asupra polițiștilor și jandarmilor. De la lovituri corp la corp și până la înjurături cu trimiteri către origini sau morți, pe cei implicați în conflict, aflați într-o stare avansată de ebrietate îi veți vedea mâine la televizor spunând că sunt victime. Se poate observa că înregistrarea este realizată după începerea conflictului în condițiile în care deja se folosise aparatul iritant lacrimogen, iar unul dintre jandarmi avea uniformă sfâșiată”, a transmis Sindicatul de poliție Europol.


“Menţionăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acţionat şi va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenţie. În situaţia în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancţiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?