Prima pagină » O româncă a furat bijuterii de 400.000 de lire sterline dintr-un hotel din Londra, cum acționa menajera

O româncă a furat bijuterii de 400.000 de lire sterline dintr-un hotel din Londra, cum acționa menajera

by A. Ionut
0 comment

O menajeră româncă este acuzată că a furat bunuri și obiecte în valoare de 400.000 de lire sterline de la turiștii care s-au cazat într-un hotel de cinci stele din Londra.

Tânăra s-a orientat către bijuterii foarte scumpe, Cartier, Dior și ceasuri Rolex, dar a sustras inclusive cardurile clienților bogați.

Sabrina Rova, o româncă în vârstă de 23 de ani, a recunoscut faptele în fața instanței din Anglia, mărturisind că a furat bijuterii în valoare de aproape 400.000 de lire sterline de la oaspeți bogați. Tânăra a lucrat la luxosul hotel de cinci stele Hilton de pe Park Lane, nu departe de Palatul Buckingham.

n timpul cât a lucrat acolo, românca a furat mai multe bijuterii, inclusiv un ceas Cartier, cercei Cartier în valoare de peste 22.000 de lire sterline, un ceas Rolex Oyster în valoare de 17.000 de lire sterline și cercei cu perle Dior. Instanța a stabilit că Rova a furat chiar și carduri de credit de la oaspeții hotelului Hilton și a făcut cumpărături la un magazin Footlocker din apropiere, scrie The Mirror, conform ziare.com.

Potrivit procurorilor, Sabrina nu a acționat singură, ci făcea parte dintr-un grup de crimă organizată. Românca rămâne în arest până la pronunțarea sentinței la Southwark Crown Court, pe 5 aprilie.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?