Prima pagină » Premierul Ciucă vrea stabilitate politică: PNL joacă acum cartea politicii echilibrate. România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă

Premierul Ciucă vrea stabilitate politică: PNL joacă acum cartea politicii echilibrate. România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă

„Asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”

by B. R.
0 comment

Premierul a subliniat că România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate politică. Nicolae Ciucă le-a fi atras atenția liberalilor asupra necesității rămânerii PNL la guvernare. De asemenea, potrivit unor surse liberale, șeful formațiunii politice a subliniat că șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate.   

„Suntem o țară de graniță a lumii dezvoltate și democratice, iar în această calitate suntem supuși riscurilor destabilizării. De aceea asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”, a punctat Nicolae Ciucă.

De asemenea, potrivit unor surse liberale, șeful formațiunii politice a subliniat că șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate.

„Într-o lume în curs de polarizare, România aparține astăzi lumii libere și prospere. Dar acest statut nu ne pune la adăpost de amenințări. Suntem o țară de graniță a acestei lumi dezvoltate și în această calitate suntem supuși riscurilor destabilizării. De aceea, asigurarea stabilității politice și administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”, le-a explicat Ciucă liberalilor în ședința de miercuri seară.

Potrivit actualului șef al Guvernului, acest lucru dă un rol important partidului pe scena politică, de a asigura stabilitate și echilibru. „De aici și rolul pe care îl avem ca partid pe scena politică. România are nevoie de politică matură și de o guvernare stabilă. Iar șansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate”, le-a transmis premierul Nicolae Ciucă liberalilor.

„Aș spune chiar mai mult, PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanție împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă”, a mai subliniat Ciucă, potrivit surselor liberale.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?