Prima pagină » Rareș Bogdan dezminte fake news-ul – NU a fost audiat la DNA: nu am nicio legătură cu acest dosar Otopeni

Rareș Bogdan dezminte fake news-ul – NU a fost audiat la DNA: nu am nicio legătură cu acest dosar Otopeni

by B. R.
0 comment

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a fost din nou protagonistul jocurilor politice murdare și a FAKE NEWS-ului legat de implicarea sa în dosarul de corupție de la Aeroportul Otopeni. Acesta susține că NU a fost audiat la DNA, așa cum s-a vehiculat în presă și că a citit stenogramele apărute în spațiul public, dar că unii se laudă „prin orașul lui Bucur” că au ajuns să cunoască politicienii.  

„Nu, nu am fost la DNA , nu am nicio legătură cu acest dosar Otopeni. Am văzut și eu stenogramele care au apărut în spațiul public. Erau 398 de pagini. Singura mea emoție în legătură cu aceste stenograme și vă relatez o discuție avută cu soția mea, în dimineața în care au apărut aceste stenograme. Așa cum se discută de peste 100 de ani în orașul lui Bucur, mulți se laudă cu ce relații au cu diverși oameni politici. Soția mea m-a întrebat dacă am vreo emoție și m-a întrebat dacă apare prin stenograme că aș fi fost cu vreo femeie pe undeva. I-am spus că nu am nicio emoție și nici cu vreo femeie nu am fost, asta pentru că te iubesc doar pe tine”, a spus Rareș Bogdan.

Întrebat de jurnaliști, după ședința BPN a PNL, dacă își va da demisia din toate funcțiile în cazul în care vor apărea imagini în care el apare părăsind sediul DNA, Rareș Bogdan a răspuns negativ.

„De ce să îmi dau demisia? Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Din contră, vreau funcții noi, nu vreau să îmi dau demisia. Nu am de ce să îmi dau demisia, deșii unii și-ar dori să nu mai fiu în conducerea PNL sau în Guvern. Spre dezamăgirea lor, îi informez că voi intra în Guvern”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Europarlamentarul PNL a precizat că va candida la funcția de vicepremier din partea PNL și va accepta un portofoliu în guvern, un minister pe care colegii săi îl consideră mai greu.

„Pentru funcția de vicepremier mă voi bate cu orice coleg din partid. Îmi voi retrage candidatura doar dacă Emil Boc sau Ilie Bolojan vor să ocupe această funcție”, a spus Rareș Bogdan.

În ceea ce privește dosarul măștilor falsificate în perioada pandemiei, Rareș Bogdan a spus că nu are nicio legătură.

„Nu am nicio legătură cu acest dosar. Nici nu îl cunosc pe domnul Gabriel Țuțu, parcă. La început am crezut că este o poreclă, dar nu este așa. Nu îl cunosc și nu am nicio legătură”, a explicat Rareș Bogdan.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?