Prima pagină » Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. Vezi ce mesaj au aceștia pentru elevii din România

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. Vezi ce mesaj au aceștia pentru elevii din România

by Maria I.
0 comment
Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. Vezi ce mesaj au aceștia pentru elevii din România

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri în aşa-numita “Operation România” (Operaţiunea România). Portalul de internet al instituției este nefuncțional de noaptea trecută, fiind preluat de hackeri în jurul miezului nopții. Atacatorii au afișat un mesaj trivial, anti-sistemul de educație și antiguvernamental, anunță edupedu.ro.

Cei care au spart site-ul edu.ro fac parte din aceeași mișcare care a atacat și site-ul Ministerului Dezvoltării, în aprilie.

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de …, într-un mediu și mai … arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști dacă îi credeți și îi ascultați”, este mesajul postat pe site-ul ministerului Educației, în urma atacului cibernetic.

Reprezentanții Ministerului Educației spun că se lucrează la remedierea problemelor apărute la platforma edu.ro.

În acest moment Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), cel care administrează platforma edu.ro, afișează un mesaj de mentenanță.

Foto: Euronews

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?