Prima pagină » Culmea tupeului: Ponta spune că spitalele din afară vor doar bani de pe urma răniților de la Crevedia

Culmea tupeului: Ponta spune că spitalele din afară vor doar bani de pe urma răniților de la Crevedia

Victor Ponta făcut declarații revoltătoare după explozia de la Crevedia

by B. R.
0 comment

Victor Ponta, proaspăt consilier onorific al premierului Ciolacu și fost premier în timpul tragediei de la Colectiv, a făcut o serie de declarații revoltătoare. Acesta spune că spitalele de peste hotare „vor doar să trimită facturi uriașe către statul român”, că sunt interesate doar de pacienții în stare bună, în timp ce „pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici”. 

Victor Ponta a șocat toată țara când a comparat cazul Colectiv, cel în urma căruia a demisionat de la Guvern, și cel de la Crevedia. Acesta spune că nu am învățat din greșeli. 

„Incidentul de la Crevedia ne demonstrează că noi nu învățăm niciodată din greșeli. Sunt două categorii: Cei care învață și proștii. Noi suntem ăia proști, de ce trebuie întotdeauna ca noi să fim ăia proști? Au fost lăsați pompierii să meargă acolo și să își riște viața. Cineva trebuia să spună: Noi mergem acolo dar nu mergem să murim. Pompierii noștri sunt cei mai importanți oameni ai acestei țări și noi îi aruncăm în foc, la propriu. România a tratat după Colectiv 182 de arși, acum că sunt șapte începem să îi trimitem prin străinătate”, a spus Victor Ponta, la postul de știri România TV. 

Acesta susține că spitalele din străinătate vor doar pacienți în stare bună și trimit facturi uriașe, iar pacienții în stare gravă sunt lăsați în țara noastră.

„Spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienții care sunt în stare bună. Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor. Guvernul a făcut foarte bine că i-a pus în avion și i-a trimis în străinătate pe cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar e posibil ca românii să se întrebe: Noi nu plătim taxe? Pe noi de ce nu ne trimit în străinătate”, a mai spus fostul premier.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?