Prima pagină » Trafic restricționat pe Autostrada București – Pitești din cauza unor lucrări

Trafic restricționat pe Autostrada București – Pitești din cauza unor lucrări

Traficul este restricţionat miercuri pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pentru efectuarea de lucrări.

by A. Ionut
0 comment

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, în intervalul orar 08:00 – 15:00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 28, şi pe sensul către Piteşti, între km 70 şi 71, pentru montarea de panouri fonoabsorbante.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenţie. „Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă!”, mai arată sursa citată.

Tot miercuri, în intervalul orar 08:00 – 16:00, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetaţiei din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între km 203+600 metri – 204+300 metri, în extravilanul localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră se va opri în reprize de 20 de minute.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?