Prima pagină » Tragedia din 2 Mai s-a repetat la Alba. Trei morți după ce un tânăr beat a intrat cu mașina în pietoni

Tragedia din 2 Mai s-a repetat la Alba. Trei morți după ce un tânăr beat a intrat cu mașina în pietoni

by B. R.
0 comment

O nouă tragedie s-a petrecut pe șosele din cauza unui tânăr teribilist. Un băiat de 19 ani s-a urcat beat la volan și a lovit cu mașina șase persoane care mergea pe marginea Drumului Național 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, județul Alba. Trei dintre pietoni au murit pe loc, cel mai tânăr avea 17 ani. 

”În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile”, a transmis Poliția din Județul Alba.

Din păcate, dintre cele șase persoane lovite, trei nu au mai putut fi salvate. Este vorba despre tineri în vârstă de 17, 18 și 25 de ani. Polițiștii veniți la locul accidentului au descoperit că șoferul vinovat era beat.

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a transmis IPJ Alba.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?