Prima pagină » VIDEO | Imagini cumplite: un bloc de locuințe, lovit din senin de o rachetă rusească. Trei morți

VIDEO | Imagini cumplite: un bloc de locuințe, lovit din senin de o rachetă rusească. Trei morți

by B. R.
0 comment

Imagini cumplite! O înregistrare video difuzată pe rețelele sociale arată cum un bloc de locuințe din orașul ucrainean Zaporojie este distrus de o rachetă. În urma atacului sângeros, cel puțin trei persoane au murit și peste 20 au fost rănite grav. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vedem cum un proiectil fusiform cade peste clădirea cu mai multe etaje. 

„Rusia bombardează orașul cu o cruzime brutală. Lovituri asupra zonelor rezidențiale în care locuiesc oameni obișnuiți și copii”, a scris Zelenski pe Facebook. 

„Lumea are nevoie de mai multă unitate și determinare pentru a învinge mai repede teroarea rusă și pentru a proteja vieți”, a adăugat liderul ucrainean.

Zaporojie este capitala regiunii cu același nume și se află sub controlul ucrainenilor, mai puțin centrala nucleară, care este și ce mai mare din Europa centrala nucleară din regiune, fiind controlată de trupele ruse.  

Zaporojie este, de asemenea, una dintre cele patru regiuni ucrainene anexate ilegal, prin decret al președintelui rus Vladimir Putin, în toamna anului trecut. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?