Prima pagină » Primarul din Crevedia, afară din PSD. Ion Doldurea, ediul din Caracal, a fost doar suspendat. Ambii rămân primari

Primarul din Crevedia, afară din PSD. Ion Doldurea, ediul din Caracal, a fost doar suspendat. Ambii rămân primari

by B. R.
0 comment

La o săpătămână după tragedia din Caracal, Partidul Social Democrat a reușit să ia primele măsuri. Florin Petre, primarul din Crevedia, a fost exclus din partid după ce toți cei prezenți la Consiliul Politic Național PSD au votat în unanimitate această măsură. În schimb, Ion Doldurea, primarul din Caracal, cel al cărui fiu deține stația GPL a explodat, a fost doar suspendat. Ambii își vor păstra însă fotoliile de primari.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va propune excluderea din PSD a lui Petre, edilul din Crevedia, după o serie de declarații controversate. Florin Petre a spus că nu știa că stația GPL încă funcționează, deși oamenii din zonă spun altceva și au și depus reclamații. Edilul a dat însă vina pe localnici, culmea, că nu ar fi făcut sesizări la primărie. El va rămâne în continuare primar pentru că nu a demisionat din partid.

Ion Doldurea, primarul din Caracal, a fost suspendat, dar funcția de la primărie nu va fi afectată. Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat că Doldurea este unul dintre cei mai bun primari: „Primarul de la Caracal eu l-am rugat să candideze pentru PSD, pentru că primii doi primari nu și-au făcut treaba, nu că am vreo legătură cu primarul de la Caracal. În rest, pe Doldurea sau pe copiii lui nu-i cunosc. Niciodată n-am vorbit personal cu Doldurea sau fratele lui”, a declarat Paul Stănescu. Fiul lui Ion Doldurea este cel care deținea depozitul GPL ilegal care a explodat weekendul trecut la Crevedia. Trei oameni au murit în urma exploziei și zeci au fost răniți.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?